zo 27 aug

11:00 - 12:00, DAT!school
 

DAT!theater: Kubus Kubus Kubus (3+)

 

DAT!theater: Yalla Yalla speelt Kubus Kubus Kubus (3+)

Kom kijken naar de jeugdtheatervoorstelling de Kubus Kubus Kubus bij de DAT!school.
‘Kubus kubus kubus’ is een voorstelling met humor over ontdekken, nieuwe ervaringen opdoen en vriendschap sluiten.

Spelenderwijs ontdekt de kubusman de magische, kleurloze wereld waarin hij terecht is gekomen. En dat niet alleen, hij laat hem tot leven komen! Het regent plotseling binnen, er verschijnen houten poppetjes uit blokken en zijn arm kan ineens héél lang worden.

Wanneer
Zondag 27 augustus, 11u00 en 13u00 (let op: na aanvang is binnenkomst niet meer mogelijk)

Kosten
Gratis! Deze voorstelling speelt tijdens de Buikslotermeerplein Spelen. Op de dag zelf kan je op het festivalhart op het Buikslotermeerplein een kaartje halen bij de bakfiets van de DAT!school & DAT!theater. Ook is het mogelijk om bij de deur een kaartje op te halen, maar let op: op = op! Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan door je naam, aantal kaarten en welke voorstelling te mailen naar productie@datschool.nl.

Waar
DAT!theater, Buikslotermeerplein 101c (ingang aan de achterkant van de Modestraat, naast restaurant Tjon Express). Let op: er is helaas geen werkende lift aanwezig. De DAT!school is gelegen op de eerste verdieping.

Bereik
Metro Noord-Zuidlijn uitstappen eindhalte Noord, met de auto afslag ring S117 winkelcentrum Boven ’t Y. Parkeren kan naast bioscoop Pathé Noord, kosten €1,60 voor 3 uur en daarna €1,60 per uur. Er is genoeg plek voor je fiets bij de fietsenrekken naast de ingang van de DAT!school.

Een half uur voor aanvang gaat de DAT!school open voor publiek.

Achref Adhadhi verhuisde voor de liefde vanuit Tunesië naar Nederland, waar hij zijn leven en theatercarrière opnieuw moest opbouwen.Toen hij hier kwam wonen, volgde hij opleidingen bij DOX en Likeminds. Ook richtte hij Theatergroep YALLA YALLA op, als hoognodige creatieve uitlaatklep tijdens het inburgeren. Yalla betekent in het Arabisch: ‘kom op!’

 

Cultuur, Muziek, Theater
Geschikt voor kinderen, Gratis, Language no problem, Performance, Stadspas, Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief