do 31 aug

19:30 - 22:00, Zonnehuis
 

David Ramirez + Joshua Walker

 

Op donderdag 31 augustus slaan David Ramirez en Joshua Ray Walker de handen ineen voor een bijzondere avond in het Zonnehuis, waar Americana, blues, roots, country en honkytonk hoogtij vieren.

David Ramirez
David Ramirez is een singer-songwriter die bekendstaat om teksten die uit het leven gegrepen zijn. Met zijn diepe stemgeluid bezong hij in 2020 bitterzoete liefde op album ‘My Love is a Hurricane’, waarop hij het begin en eind van een liefdesrelatie omschrijft. De Texaan weet hoe hij moet biechten, maar laat met een combinatie van blues, Americana en folk ook onuitgesproken woorden voelen. Ramirez verstaat zijn vak en is meeslepend, theatraal en kwetsbaar.

Joshua Ray Walker
Op album ‘See You Next Time’ schildert de uit Texas afkomstige Joshua Ray een honkytonk portret van stamgasten, wanna be cowboys, dromers en verloren zielen. Het album is de laatste van een trilogie die elk op elkaar voortborduren. In 2019 kwam debuut ‘Wish You Were Here’ uit, opgevolgd door ‘Glad You Made It’ in 2020, waarmee hij meteen de toplijsten voor Americana en country bestormt. Het idee achter de albums is dat ze allemaal met elkaar interacteren op de laatste avond voordat alle barren voor altijd dichtgaan. Walker is als singer-songwriter in staat om op een meesterlijke wijze karakters tot leven te brengen, waarbij romantiek, rouw en verdriet de boventoon voeren.

Meer info:https://stadsherstel.nl/cultuuragenda/paradiso-presenteert-david-ramirez-joshua-walker/

Kaartverkoop: https://www.paradiso.nl/nl/programma/david-ramirez-joshua-walker/105838/

 

Muziek
Concert
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief