zo 07 mei

11:00 - 11:40, Podium Buiksloterkerk
 

De kleine zeemeermin, een muzikale voorstelling (3+)

 

Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin!
Het Zeepaardje is het verrassingsfeestje voor de zestiende verjaardag van zeemeermin Raana aan het voorbereiden. Want vorig jaar, toen die voor het eerst boven water mocht kijken, is dat helemaal in de vissoep gelopen. Tijdens de voorbereidingen neemt het Zeepaardje ons mee in het bekende verhaal van toen….
Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige sprookje van Hans Christiaan Andersen en wordt gespeeld door Theater Terra, dat al meer dan 40 jaar mooie familievoorstellingen en musicals maakt voor (inter)nationale podia.
De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee.
De voorstelling begint om 11.00 uur en duurt 40 minuten. De kerk is open vanaf 10.30 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 15,00 (Volwassenen), € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 5.00 (< 12 jaar). Kaarten zijn te koop via https://www.buiksloterkerk.nl

Foto: Boy Hazes

 

Theater
Geschikt voor kinderen
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief