vr 19 aug - zo 21 aug

Hele dag, VerbroederIJ
 

De ZomerpartIJ

 

Een GRATIS driedaags festival met een prachtig programma voor jong en oud bij De VerbroederIJ.
Drie dagen dansen, zingen, spelen, genieten, ontspannen en ontdekken!

Facebook evenement
Instagram

HET PROGRAMMA

Vrijdag 19 augustus
17:00 – 18:00  uur / Wij Spelen Jouw Verhaal theatervoorstelling 
De acteurs van Wij Spelen Jouw Verhaal spelen de verhalen van jou en jouw buren! Iemand uit het publiek mag een verhaal delen en de acteurs en muzikant maken daar ter plekke theater van.

20:00 – 22:00 uur / CLUB DANS 
CLUB DANS tovert onze Strandzaal om tot een plek waar mensen van alle leeftijden en achtergronden vrij kunnen dansen op muziek van alle tijden en uit alle windstreken. Bij CLUB DANS ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen en tijdens de avond kun je een aantal inspirerende verrassingsacts verwachten!

Zaterdag 20 augustus
12:00 – 18:00 uur / vrIJmarkt / strand
12:00 – 18:00 uur/ springkussen / strand

12:00 – 13:00 uur / workshop en show: Sisterhoops
Leer sierlijk dansen met je hoepel als danspartner, en ontdek de vrijheid die het jou brengt. De meiden steken je aan met het hoelahoepen, en zorgen ervoor met hun zomerse mix van Caribische muziek dat jij je waistline niet lang stil kan houden!

13:30 – 14:30 uur / New Coat of Paint
Claudia en Martijn spelen Tom Waits en meer met een nieuw likje verf!

15:00 – 16:00 uur / Vetschiller 
Vetschiller maakt zijn eigen muziek, in z’n moerstaal, met teksten die het beluisteren waard zijn. Vetschillers muziek is dansbaar en vrolijk, met een vleugje gipsy en een randje ska, maar nodigt ook uit tot genietend luisteren.

16:30 – 17:30 uur / Bram van Langen
Geïnspireerd door artiesten als Nick Drake, Paul Simon en Paul McCartney heeft Bram’s muziek fijne melodieën, betoverende harmonieën en poëtische teksten.

18:00 – 19:00 uur / Het Noorder Collectief 
Nederlandstalige blues en rock uit Amsterdam-Noord. Songs uit ervaring geschreven, afgewisseld met vertaalde en hertaalde liedjes door bandleden met ruime levenservaring.

20:00 – 21:00 uur / Liam Pek
Liam Pek laat Blues, Latin, 70’s Pop en Jazz allemaal doorschemeren. Humoristische quotes, meeslepende ritmes, trippy gitaren en catchy melodieën gecombineerd met een eigenzinnige band zorgen voor een aanstekelijke levenslust.

21:30 – 22:30 uur / Chique de Friemel
Voor Chique de Friemel zijn er geen grenzen, zolang jij maar danst! Van 1980 tot 2020, van ABBA & Toto tot Billie Eilish & Bruno Mars. Blazers, zangeressen, één groot feest.

23:00 – 01:00 uur / DJ Matteo Fava 
Matteo Fava draait Caribbean en tropical oldies op vinyl! Calypso, Reggae, Latin, Soul, Funk en Disco, verzameld tijdens zijn reizen rond de wereld.

Zondag 21 augustus
11:00 – 12:00 uur / kindertheater: Dikkie Dik en de taart
Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling en er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik.

15:00 – 17:00 uur / Het Danspaleis
Het Danspaleis is een dansfeest waar de krakers van toen worden gedraaid, met een bevlogen PlatenDraaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige gastvrouwen en –heren. Een feest van herkenning voor ouderen en een feest voor iedereen die van swingen houdt!

 

Cultuur, Dans, Muziek, Theater
Concert, Festival, Geschikt voor kinderen, Gratis, Language no problem, Performance, Stadspas, Stadspas blauwe ruit, Stadspas groene stip, Voorstelling, Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief