zo 20 aug

13:00 - 15:00, Zonnehuis
 

Grachtenfestival | Duved Dunayevsky Quartet & Sam Ghezzi

 

Bij het Grachtenfestival verrassen Jonge musici van over de hele wereld je met hun eigen muzikale verhaal. Met heel Amsterdam als prachtig decor, waarbij de locaties van Stadsherstel ook goed vertegenwoordigd zijn.

Spring terug in de tijd in het oude theater ’t Zonnehuis met Duved Dunayevsky! Samen met Sam Ghezzi, zanger van de Roaring Cats en The Hi-Stakes, zal Duved u meenemen op een reis door Parijs in 1930, de stad van de liefde!

Duved Dunayevsky is een gitarist, componist en bandleider uit Parijs. Hij wordt gezien als een van de meest vooraanstaande interpreteurs van de ‘Django Reinhardt stijl’ uit de jaren 30. De geboren Israëlier is grotendeels zelfgeschoold en werd als jonge jongen verlieft op de Gypsy Jazz van Django Reinhardt en anderen. Hij besloot zijn held achterna te gaan en verhuisde naar de bruisende jazz scene van Parijs. In 2015 ontving hij een “Visa of Talent and Competence” van de Franse overheid waardoor hij Parijs nu zijn thuis mag noemen. Speciaal voor dit concert komt hij met zijn ensemble naar Amsterdam om met zijn vriend Sam Ghezzi op te treden in ’t Zonnehuis.

Meer informatie: https://stadsherstel.nl/cultuuragenda/grachtenfestival-duved-dunayevsky-quartet-sam-ghezzi/
Kaartverkoop: https://www.grachtenfestival.nl/concert/duved-dunayevsky-quartet-sam-ghezzi_20-08-2023_1300

Zanger, saxofonist en allround frontman Samuele Ghezzi maakt de afgelopen jaren flink naam in de internationale muziekscene. Met zijn bands Roaring Cats en The Hi-Stakes speelde hij onder andere op North Sea Jazz Festival en talloze internationale tours.
musici/ensembles
Duved Dunayevsky gitaar  /  Samuele Ghezzi saxofoon, zang

 

Muziek
Concert
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief