zo 30 okt

12:30 - 16:35, Eye Filmmuseum
 

Grime workshop & spannende kinderfilms

 

Jaag je familie, buren of vriendjes de stuipen op het lijf met een gapende wond of spijker door je hand. Bekijk Dolfje Weerwolfje op het grote doek of kom lekker griezelen bij de spannende nieuwe film Nelly Rapp – Monsteragent. Bibberend de filmzaal uitlopen hoeft niet, want na afloop krijg je een vampier gebitje mee.

Grime workshop (5+)

Een blauw oog of een spijker in je hand? Een echte grimeur leert je verschillende grimetechnieken met behulp van onder andere wax en nepbloed. In deze workshop ontdek je het effect van grime in films en hoe dit een film nóg echter of spannender maakt.

Spannende kinderfilms

De stoere, eigenzinnige Nelly wil net als haar oom Hannibal monsteragent worden en vampiers, weerwolven, geesten en Frankensteins in de gaten houden. Maar Hannibal vindt Nelly nog veel te jong. Griezel en gniffel mee met Nelly Rapp – monsteragent (9+), een fantasierijke hommage aan klassieke monsterfilms.

In de spannende boekverfilming Dolfje Weerwolfje (6+) komt Dolfje erachter dat hij een weerwolf is. Maar hij wil helemaal niet anders zijn. Dolfje wil koste wat kost zijn geheim bewaren. Dat is niet zo makkelijk. Het is tenslotte iedere maand wel een keer volle maan…

Kijk voor meer informatie en tickets op eyefilm.nl/halloween

 

Educatie, Film
Geschikt voor kinderen, Museum, Stadspas groene stip, Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief