vr 30 sep

10:00 - 23:00, Tolhuistuin
 

Het Podcastfestival 2022

 

Soms móét je een podcast even pauzeren. Omdat hetgeen dat je hoorde net te heftig was of juist zó tof dat je het meteen met anderen wil delen. De pauzeknop geeft luisteraars een bepaalde macht; zij bepalen wanneer de stiltes vallen. Maar ook podcastmakers kunnen in hun werk niet zonder pauzes, uitstel of momenten van rust. Stilte vertelt de luisteraar de oren te spitsen.

Luister. Let op wat er nu gaat gebeuren.

Het thema van het Podcastfestival 2022 is: The power of pause. Deze vijfde editie van het Podcastfestival – een jubileumeditie! – nemen we een pas op de plaats. Op 30 september vindt het Podcastfestival plaats in Tolhuistuin in Amsterdam. Maar er zijn ook edities in Groningen, Utrecht en Rotterdam.

Hoe verdien je geld met podcasten? Hoe ziet de toekomst eruit en wat is een download nu eigenlijk waard? In Tolhuistuin praten onder andere NPO Fonds adviseur Randy Vermeulen van de NPO, MarktMonitor en Ebissé Wakjira-Rouw van Dipsaus in de wereld van Excelsheets, betaalmuren en begrotingen. Klinkt niet heel sexy, maar uiteindelijk is de hamvraag toch vaak: wat schuift dat, podcasts maken?

Er is een speciaal kinderprogramma voor kleine podcastmakers en -fans en Are We Europe duikt in het inclusief en grensoverschrijdend podcasten met panels, talks en interviews met bekende en minder bekende podcasters.

 

Tickets:

https://shop.paylogic.com/501e14fd09424b5087c695f93a2113a8/

 

 

Audio
 

Delen:

Nieuwsbrief