vr 02 sep

Dit evenement vindt plaats tussen 31/08/2022 - 04/09/2022

16:00 - 17:50, Purmerplein
 

Magic Circus in Amsterdam-Noord / Nieuwendam

 

Acrobatiek en hartverwarmende sneeuw…
LAATSTE KANS MAGIC CIRCUS IN AMSTERDAM
Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus verschijnt voor de laatste keer dit jaar in Amsterdam. Op slechts 2 locaties en één daarvan is in het Purmerplein in Amsterdam-Noord! Van woensdag 31 augustus t/m zondag 4 september kunnen oud en jong de voorstelling van dit jaar “Ho, Ho… HO!” ondergaan. Modern, gezellig circus met acrobaten, comedy en… sneeuw. Mis het niet!

Ho,Ho…HO!
“Ho,Ho… HO!” slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte. Laat je niet gek maken. Ho met de waanzin op allerlei gebied. Ho met oorlogen. HO! Stop en denk rustig na. Kom onthaasten in het Magic Circus, doe je jas uit, warm je op en verspreidt menselijk warmte.

In hoog tempo volgen dans, illusies, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Naast verrassend ensemblewerk aan doeken en palen ook clowns zonder enge rode neus, maar wel met ver gaande humor, een “echte” giga gorilla, zagen die zingen en zeer plaatselijke sneeuwval.

Magic Circus is circus zoals andere circussen niet durven te zijn. Al jaren favoriet bij moderne gezinnen van nu, dé missing link tussen klassiek circus en te kil modern circus. Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl. In diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen. Houders van een CJP-pas krijgen ook korting.

 

Circus
 

Delen:

Nieuwsbrief