zo 15 mei

Dit evenement vindt plaats tussen 14/05/2022 - 15/05/2022

16:00 - 17:50
 

Magic Circus in De Banne bij de Buiksloterkerk

 

Acrobatiek en hartverwarmende sneeuw…

MAGIC CIRCUS IN NOORD

Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus verschijnt Zaterdag 14 en Zondag 15 mei in De Banne aan de Schepenlaan bij de Buiksloterkerk. Waar afgelopen kerstperiode alle circusvoorstellingen van het land afgelast moesten worden, verplaatst Magic Circus gewoon de winter! Het resultaat is de gloednieuwe voorstelling “Ho, Ho… HO!”. Modern, gezellig circus met acrobaten en… sneeuw. Mis het niet, er is dagelijks om 16:00 uur een voorstelling.

Ho,Ho…HO!

“Ho,Ho… HO!” slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte. Laat je niet gek maken. Ho met de waanzin op allerlei gebied. Ho met oorlogen. HO! Stop en denk rustig na. Kom onthaasten in het Magic Circus, doe je jas uit, warm je op en verspreidt menselijk warmte.

In hoog tempo volgen zang en dans, illusies, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Naast verrassend ensemblewerk aan doeken en palen ook clowns zonder enge rode neus, maar wel met ver gaande humor, een “echte” gorilla en zeer plaatselijke sneeuwval.

Magic Circus is circus zoals andere circussen niet durven te zijn. Al jaren favoriet bij moderne gezinnen van nu, dé missing link tussen klassiek circus en te kil modern circus. Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl. In diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen.

Stadspas

Kinderen tussen de 3 en 14 jaar oud met een Stadspas hebben mazzel. Zij kunnen samen met één begeleider voor slechts één euro per persoon de voorstelling bezoeken. Deze Stadspas-actie is alleen verkrijgbaar aan de circuskassa, deze opent een uur voor elke voorstelling.

 

Circus, Cultureel erfgoed, Cultuur, Theater

Nieuwsbrief