di 09 feb

14:00 - 22:00
 

Memento Mori

 

2020 lijkt een mondiale memento mori te zijn en het theaterseizoen is afgeschreven. Daarom creëert theatercollectief Nineties een immersief online ritueel, een digitale memento mori, waarin het voorbijgaan der dingen gevierd wordt. Kom emotioneel detoxen en rouwen om alles wat niet meer is in deze ode aan de vergankelijkheid van de mens.

Memento Mori is een cross-over tussen performance, dans, muziek, poëzie en web-art. Deze voorstelling wordt 100% live gespeeld en geconstrueerd voor een (internationaal) online publiek via Zoom. Daarom kan je alleen op de aangekondigde speeldata en -tijden kijken en is de performance volledig in het Engels.

De voorstelling valt ook offline / fysiek bij te wonen voor een beperkt aantal personen. Met onze green screen broadcast studio touren we langs verschillende theaters/plekken in Nederland. Bezoekers kunnen zien hoe Memento Mori wordt geconstrueerd, terwijl er tegelijkertijd op schermen te zien is wat er zich online afspeelt. Een performance en een making-of in één.

Koop hier je online tickets!

Voorstelling om 14:00 uur en om 20:30.

‘Bij Memento Mori zit het digitale publiek op de eerste rang.’ – NRC

‘Memento Mori is een prikkelende, meerduidige en contemplatieve ervaring – maar blijft tegelijkertijd het hele uur lang prettig om naar te kijken.’ – Theaterkrant

 

Dans, Muziek, Theater
Online, Performance

Nineties Productions

Nineties maakt voorstellingen waarin theater, muziek, literatuur, media, beeldende kunst en popcultuur, schaamteloos door elkaar vloeien.

lees meer
 
 
gerelateerd

Nieuwsbrief