zo 17 jul

19:30 - 22:00, Tolhuistuin
 

Muziekkamer Noord

 

Art Root Collective is een groeiend muziekcollectief om muzikanten woonachtig in AZC’s en andere muzikanten aan elkaar te verbinden. Met Muziekkamer Noord bieden we deelnemers uit het Art Root netwerk de gelegenheid om regelmatig met elkaar te spelen. Maar de Muziekkamer is ook de plek waarop wij onze werkwijze, “creative music making” kunnen delen met andere (amateur-)muzikanten.

De sessies worden geleid door muzikant en workshopleider Kay Ramati:
“Bij creative music making wordt er ruimte gecreëerd voor de muzikale ideeën van elke deelnemer, ongeacht ervaring of spelniveau. De kracht van de groep brengt de muziek op een hoger niveau. Door improvisatie en gerichte opdrachten ontstaat de muziek altijd in het moment. In dit proces staan vertrouwen, verbeelding en verbinding centraal, maar staat het spelplezier altijd voorop – want daar draait het bij muziek maken om, nietwaar!?”

Deelname is gratis. Per sessie is er plek voor 15 muzikanten, daarom is aanmelden noodzakelijk. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per email. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor deze Art Root-ervaring, tot gauw bij Muziekkamer Noord!

Een podium voor Noord
Tolhuistuin biedt plek voor culturele programma’s uit Amsterdam-Noord. Zo zijn we een locatie we plek aan Noordse muzikanten, dansscholen, theatergroepen, podcastmakers en nog veel meer. Zoek jij of zoekt jouw culturele initiatief uit Noord een plek? Mail voor meer informatie via info@tolhuistuin.nl.

Locatie
Dit programma vindt plaats in het Tuinhuis in de Tuin. Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is Tolhuisweg 3.

 

Cultuur, Muziek
Gratis

Nieuwsbrief