wo 01 nov

19:00 - 22:00, Modestraat
 

Naaien en patroontekenen //cursus// door Inez Meer

 

Heb je altijd al echt willen leren naaien en een basispatroon vakkundig omzetten in een daadwerkelijk kledingstuk? In deze 6 weekse cursus, die wordt gegeven door Inez Meer, ga je dat leren!

Deze cursus is voor elk niveau en kan waar nodig aangepast worden aan al bestaande vaardigheden of de juist nog niet aanwezige vaardigheden.

In deze cursus leer je het bedienen en inrijgen van een (industriële) naaimachine en de beginselen van verschillende technieken; naaien, locken, meten, stof knippen, ritsen inzetten en handnaaien.

Je slag met het maken van een rok of eventueel simpele blouse en worden je skills verder uitgebreid: maat nemen, basispatroon tekenen, pasmodel maken, stof leggen, knippen, naaien en afwerken.

Alle benodigde materialen zoals fournituren zijn aanwezig. We werken met restpartijen, stof en upcyclen gebruikt materiaal. Je hoeft zelf dus niks aan te schaffen behalve als je specifieke wensen hebt.

Voor het gewenste eindresultaat en voortgang van de lessen is het belangrijk dat je elke week komt!

Wanneer
6x woensdagavond en/of donderdagavond van 19-00-22:00
De eerste les start op woensdag 1 november en/of donderdag 1 november.

Kosten voor 6 lessen
€180,-
€72,- met stadspas (60% korting)

Opgeven
info@modestraat.org

Wie is Inez?
Inez Meer ontwerpt en maakt kleding. Eigen collecties, op maat en voor opera, theater en andere grote podia. Ze werkt al jaren als zelfstandig ondernemer in haar eigen atelier op de NDSM werf. Ze is klein van stuk, maar behept met een vlotte babbel, een scherpe geest en een oneindige dosis humor en fantasie. Professioneel, vakkundig en dus ook een beetje streng. Inez vindt kwaliteit, draagcomfort en hergebruik belangrijk. Ze deelt haar fascinatie met dit vak graag met jullie tijdens de cursus.
www.meer-meer.nl

 

Cultuur
Cursus
 

Delen:

Nieuwsbrief