zo 23 apr

14:00 - 15:30, Concertgemaal
 

Narada: een muzikale kennismaking met Oekraïne

 

Narada betekent ‘ontmoeting’ in het Oekraïens en dat is precies wat het Concertgemaal met dit concert wil bewerkstelligen: een kennismaking met de mensen en de cultuur van het land dat nu zo vreselijk onder druk staat. Met prachtige muziek en heerlijke soep.

Borys Fedorov (piano), Tatiana Abayeva (piano) en Viktor Glybochanu (viool zijn de drie fantastische Oekraïense musici die deze middag muziek spelen van Oekraïense componisten en andere muziek die hen na aan het hart ligt. Na afloop van het concert is er gelegenheid na te praten met de musici en is er soep van de Mirror Soep Kitchen. De opbrengst komt ten goede aan een kunstenaarscollectief in Lviv dat soep maakt voor de slachtoffers van de oorlog.

Borys Fedorov en Tatiana Abayeva zijn beide zeer gerenommeerde musici in Oekraïne en werken sinds december 2021 in Nederland als docenten op de Davidsbündler Music Academy in Den Haag. Viktor Glybochanu is concertmeester van het Kyiv Symphony Orchestra en speelde in 2022 met het Ukrainian Freedom Orchestra. Deze middag staan onder andere stukken van Silvestrov, Havrylets, Skoryk en Chopin op het programma.

Van harte welkom!

Voor meer informatie klik hier.

 

 

 

Muziek
Concert
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief