za 07 okt

12:00 - 23:30, NDSM-werf
 

NDSM OPEN

 

Aanstaande zaterdag 7 oktober vindt de 10e editie van NDSM OPEN plaats op de NDSM werf. NDSM OPEN is de gratis open atelier dag en culturele manifestatie van de kunstenaars en makers gemeenschap op de NDSM; tijdens de dag kan je meer dan 70 ateliers en werkruimtes bezoeken in de Kunststad in de NDSM Loods en bij Treehouse NDSM. In totaal is er werk te zien van meer dan 200 kunstenaars. Er is ook een uitgebreid programma met optredens, groepstentoonstellingen, workshops en activiteiten voor kinderen.

Hoogwaardige kunst en laagdrempelige gezelligheid, divers en eclectisch, iets voor iedereen en volledig gratis – juist die combinatie maakt NDSM OPEN elk jaar een geliefde bestemming voor Noordelingen van alle leeftijden.

NDSM OPEN is open ateliers & kunst & design & muziek & theater & performance & installaties & kinderprogramma & workshops & gewoon gezellig rondlopen. NDSM OPEN staat voor een open geest, voor vrijheid en gastvrijheid, voor open deuren en een open blik. NDSM OPEN is dit jaar 10 JAAR OUD! De NDSM is OPEN, wees welkom!

Voor het geheel programma kijk op ndsmopen.nl

Volg ons ook op instagram en facebook

 

Architectuur, Beeldende kunst, Circus, Cultureel erfgoed, Cultuur, Film, Fotografie, Mediakunst, Muziek, Theater
Expositie, Festival, Geschikt voor kinderen, Gratis, Language no problem, Performance, Straattheater, Tentoonstelling, Voorstelling, Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief