zo 11 feb

11:00 - 11:50, Podium Buiksloterkerk
 

Oma (3+)

 

In de ogen van Misha is oma een oude vrouw die moeilijk loopt. Misha vindt haar wel lief, maar saai, want ze kunnen nooit samen rennen of fietsen.

Met beeldend en fysiek theater zorgt theatermaakster Anastasiia Liubchenko ervoor dat Micha langzaam oma ziet veranderen in wie ze vroeger was, een acrobate en danseres. Misha geniet en kijkt en kijkt om steeds meer te weten te komen. Dus dat wás en ís oma!

 

Anastasiia is met het concept, de regie en de vormgeving van ‘Oma’ op dezelfde wijze te werk gegaan als in haar bekroonde voorstellingen ‘Geel’ en ‘Thuis’ met muziek van Thijs Felperlaan. Zij en Thijs vormen samen de drijvende kracht achter Mime Wave Kids.

Anastasiia studeerde in Kiev (Oekraïne) af in pantomime en regie voor animatie en volgde daarna de mime-opleiding in Amsterdam. Ze maakt ook schilderijen, die in haar voorstellingen een centrale rol spelen. Van kinds af aan kreeg ze les van haar moeder, die kunstschilder was. Thijs is een veelzijdig musicus, componist, geluidstechnicus en producent met een eigen studio.

De voorstellingen van Mime Wave Kids zijn origineel, verrassend, ontroerend en vol humor. Spel, beeldprojecties, effecten en muziek vormen een onvergetelijk geheel.

De voorstelling begint om 11.00 uur en duurt ca. 50 minuten. De kerk is open vanaf 10.30 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 17,50 (Volwassenen), € 15,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 5 (<18 jaar), € 0 <12 jaar. Kaarten zijn te koop via https://www.buiksloterkerk.nl

 

Illustratie: Anastasiia Liubchenko

 

 

Theater
Geschikt voor kinderen
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief