ma 16 okt

15:00 - 18:00, Podium Buiksloterkerk
 

Opblaasbios van Cinekid (4-12 jaar)

 

Cinekid brengt al 37 jaar lang alle kinderen in Nederland in aanraking met het rijkste aanbod van filmproducties. Cinekid wil verwonderen, vermaken, verbinden en bijdragen aan de ontwikkeling tot zelfstandige, bewuste en weldenkende wereldburgers.

Op 16 oktober staat Cinekid’s Opblaasbios op het grasveld voor de Buiksloterkerk. Je kijkt en beleeft hier de leukste, mooiste en grappigste korte films. In de Buiksloterkerk je kleurplaten vinden, de krant van het Cinekid Festival en informatie over alles wat Cinekid nog meer doet. Ook is er gratis koffie, thee en limonade.

De Opblaasbios is een voorproefje van Cinekid Festival dat tijdens de herfstvakantie op het Buikslotermeerplein plaatsvindt en waar nog veel meer is te beleven, zoals het MediaLab, workshops, premières en masterclasses. Het is het grootste film- en mediafestival voor kinderen ter wereld!

Het campagnebeeld van het Cinekid Festival van 2023 is samen met kinderen van de Kindercommissie Amsterdam Noord gemaakt. Ieder lid van de commissie tekende dit jaar een eigen, persoonlijk karakter voor het festival; zo speels en fantasievol als ze zelf konden bedenken. Na afloop hadden ze één eis: alle tekeningen moesten gecombineerd om het uiteindelijke beeld vormen. Het resultaat staat als illustratie bij deze aankondiging.

De Opblaasbios en de Buiksloterkerk gaan open om 15.00 uur en sluiten om 18.00 uur.

Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.

 

Illustratie: Kindercommissie Amsterdam Noord en Creative Digital Agency Lama Lama

 

Film
Gratis
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief