zo 12 jun

16:00 - 18:00, Werkplaats Molenwijk
 

Opening expositie Denken met de Hand

 

Opening expositie
12 juni 16:00 – 18:00

In de tentoonstelling Denken met de Hand wordt het werk gepresenteerd van kunstenaar Anan Striker. De afgelopen maanden vestigde Anan zich in Werkplaats Molenwijk, waar hij in dialoog met buurtbewoners nieuw werk creëerde voor de wijk.

Anan is tekenaar, typograaf, ruimtelijk assembleur, schilder en tapejockey en laat zich niet graag beperken tot één onderwerp. Passend bij deze werkwijze liet de veelzijdige kunstenaar zich in de Molenwijk inspireren door alledaagse ontmoetingen en gebeurtenissen die hij gebruikte voor zijn interventies in de wijk. Hij organiseerde onder andere een alternatief potje voetbal op een zonnige zondagmiddag, hij schonk de wijk een set schommels, en samen met buurtbewoners verrijkte hij de Molenwijk met een muurschildering in de openbare ruimte. In deze tentoonstelling deelt Anan zijn ervaringen met het publiek en presenteert hij een overzicht van de velen kunstinterventies in en met de Molenwijk.

Wandeling en voordracht Anan Striker
12 juni 16:30

Tijdens de wandeling zal Anan een voordracht doen en de bezoeker rondleiden langs zijn kunstinterventies in de Molenwijk. De wandeling start vanaf Werkplaats Molenwijk.

 

Beeldende kunst
Tentoonstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief