za 09 jul

10:00 - 18:00, Tolhuistuin
 

Peuter Kleuter Muziekfeest

 

Peuter Kleuter Muziekfeest

We luiden de zomer in met muziek en dans. Want op zaterdagochtend 9 juli barst de tweede editie van het Peuter Kleuter Muziekfeest los in de Tolhuistuin. Speciaal voor deze dag wordt de stadsjungle weer omgetoverd tot een wonderlijke wereld waar de kleinste avonturiers samen met hun ouders op een muzikale ontdekkingstocht gaan.

het programma
Dit jaar staat alles in het teken van De Zomer, van de aankleding, de versiering en de hapjes tot de workshops en de liedjes. Dus zet je zonnebril op, smeer je neus goed in met factor 50 en trek je mooiste zomeroutfit aan!

Natuurlijk ligt bij het Peuter Kleuter Muziekfeest de nadruk op muziek maken, liedjes zingen en dansen, maar daarnaast zijn er in de prachtige natuur van de tuin ook nog tal van andere spannende activiteiten te beleven!

De komende weken maken we steeds meer van het programma bekend dus hou onze website in de gaten.

Praktische informatie en aanmelden
Datum: zaterdag 9 juli
Tijd: Peuters 10:00 tot 12:00 / kleuters 12:30 – 14:30 (deuren open vanaf 9:45)
Locatie: Tolhuistuin, Tolhuisweg 3 in Amsterdam

Het feest is gratis toegankelijk, maar je moet je wel eventjes aanmelden via het formulier hieronder. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmailtje in je inbox.

Mocht je onverhoeds toch niet kunnen? Dat kan natuurlijk gebeuren, maar meld je dan wel eventjes af via de link in jouw bevestigingsmail want dan kunnen we een ander kindje blij maken met jouw plekje.

Locatie: Tuin
Dit programma vindt plaats in de Tuin. Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is Tolhuisweg 3.

 

Muziek
Geschikt voor kinderen, Gratis
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief