zo 13 feb

11:00 - 12:00, Podium Buiksloterkerk
 

Pim en Pom en de Beestenbende (2+) Extra voorstelling 13.00-14.00

 

Wie kent ze niet?! Pim de ondeugende en Pom de wijze kat, twee onafscheidelijke vrienden. En ze beleven weer een heel nieuw avontuur in deze muzikale, interactieve en leerzame voorstelling.

Maar waar zijn ze eigenlijk? Buurkind is ze even uit het oog verloren en er liggen overal kattenbrokjes. Wat hebben Pim en Pom nu weer voor grap of kattenkwaad uitgehaald? Buurkind is nieuwsgierig en gaat samen met het publiek op onderzoek uit….

Pim en Pom wordt gespeeld door Mario Perton en Saffira Ben Hammouda. Mario is bekend van zijn rollen in Studio100, Disney Life TV en theaterproducties. Saffira speelt sinds 2015 in verschillende kindervoorstellingen, zoals Dora, Brandweerman Sam en Jip en Janneke.

 

De voorstelling begint om 11.00 uur. De zaal is open vanaf 10.30 uur. De voorstelling duurt 30 minuten. Daarna kunnen de kinderen ca. 30 minuten van dichtbij kennismaken met de twee katten en de acteurs.

Regulier: € 10,00. Vriendenprijs: € 7,50. Kinderen: € 5,00. Entree inclusief koffie, thee en limonade. Kaarten zijn uitsluitend te koop via www.buiksloterkerk.nl

 

Foto: Sander Verhoeven Media Producties

 

Cultuur, Theater
Geschikt voor kinderen, Voorstelling

Nieuwsbrief