zo 05 feb

14:00 - 16:00, Podium Buiksloterkerk
 

Ratatouille door de Waterlandse Harmonie

 

De Waterlandse Harmonie uit Ransdorp treedt vandaag voor het eerst op in de Buiksloterkerk met het programmma Ratatouille, een muzikale mengelmoes van de lievelingsstukken van de orkestleden: van filmmuziek tot klassiek en van jazz tot popmuziek.

De Harmonie staat bekend om zijn creatieve en grote projecten waaronder twee locatievoorstellingen in de weilanden van het dorpje Ransdorp (Wie wind zaait in 2016 en De Stolp in 2021), optreden met Willem Breukercomposities op het Waterlandplein en geïmproviseerde muziek met jazz muzikanten van de Instant Composers Pool (ICP) in het Bimhuis. Ook speelden ze afgelopen zomer met laatstgenoemd orkest op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde.

Onder de bezielende leiding van veelzijdig dirigent Thomas Geerts, tevens componist en trompettist, belooft het een bijzonder mooie en afwisselende middag te worden.

De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt tot ca. 16.00 uur (met een pauze). De kerk is open vanaf 13.30 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.

Entree : € 10,00 (volwassenen), € 5,00 (kinderen < 12 jaar. Kaarten zijn te koop aan de deur.

Parkeren in de directe omgeving is gratis. Zie voor nadere informatie https://buiksloterkerk.nl

Foto: Waterlandse Harmonie

 

Muziek
 

Delen:

Nieuwsbrief