vr 18 feb

Dit evenement vindt plaats tussen 25/01/2022 - 03/04/2022

12:00 - 18:00, NDSM FUSE
 

Retweet NDSM Expo X

 

De expositie RETWEET gaat over delen, uitwisselen en verbinden. Kunstenaars zijn uitgenodigd om, in overleg met elkaar, hun werk te combineren tot een geheel. Werken worden naast elkaar en tegenover elkaar geplaatst in verrassende combinaties. Soms spreekt het elkaar tegen en soms versterkt het werk elkaar. Er zijn werken van kunstenaars die dezelfde fascinatie hebben en ook van kunstenaars die een zelfde thema totaal anders benaderen.

Kunstenaars zijn vertellers en dat doen ze in elke toonaard. Daarvoor staat een zee aan techniek en materiaal hen ten dienste. Maar altijd is er een overeenkomst, een aantrekkingskracht, die de kunstenaars doet besluiten hun werk te combineren.

Tijdens deze expositie zullen de kunstenaars werk toevoegen, veranderen of weghalen. Zo wordt de expositie een wereld in beweging waarbij de toeschouwer de mogelijkheid krijgt de weg die de kunstenaar bewandelt te volgen. Het is aan de bezoeker de verschillende verhalen te verbinden . Voor meer informatie en alle deelnemende kunstenaars kijk op www.ndsm-fuse.eu

Open donderdag tot en met zondag van 12.oo tot 18.00.

 

Beeldende kunst
Expositie, Language no problem
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief