zo 07 aug

Dit evenement vindt plaats tussen 22/05/2022 - 28/08/2022

15:00 - 17:00, Tolhuistuin
 

Sunday Sounds | Elke zondag gratis live muziek

 

Voor muziekliefhebbers, buurtbewoners en tuinrecreanten presenteren we van mei tot en met augustus, iedere zondag Sunday Sounds. Een ontspannen middag met livemuziek onder de oude plataan in de idyllische tuin. De toegang is gratis en ook dit jaar vult onze huisgenoot Excelsior Recordings het programma met hun fijnste artiesten. Aanvullend zijn er zondagmiddagprogramma’s i.s.m. muziekfestival Into The Great Wide Open en EurosonicNoorderslag.

Sunday Sounds is geschikt voor iedereen: of je nu houdt van muziek, wilt genieten van de mooie Tuin of het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten. De Tuin is elke zondag open tussen 12-17 uur. Het muziekprogramma start rond 15 uur. Ook voor kinderen is er ook genoeg te doen. Zo kan je de Speurtocht van Stout Konijn doen, een reuzenjenga bouwen, een potje Kubb spelen, een potje jeu de boulen of met een boekje chillen in het gras. Bovendien kun je elke zondag gratis radiatorfolie komen knippen. Of het nu je hoge energierekening is, de oorlog in Oekraïne of klimaatverandering: er zijn genoeg redenen om gas te besparen. Knippen dus, want dat is goed voor de wereld én je portemonnee.

 

Het programma

Zondag 1 mei – Clean Pete

Zondag 8 mei – It’s Good To Be Back

Zondag 15 mei – The Visual

Zondag 22 mei – I Am Oak

Zondag 29 mei – Deze zondag is er geen Sunday Sounds!

Zondag 5 juni – Yorick van Norden

Zondag 12 juni – YAN

Zondag 19 juni – Ben-G

Zondag 26 juni – Hit the North

Zondag 3 juli – Bhajan Bhoy invites

Zondag 10 juli – TBA

Zondag 17 juli – AWKWARD i

Zondag 24 juli – TBA

Zondag 31 juli – Henk Koorn

Zondag 7 aug – Asfaltfeeën

Zondag 14 aug – Meindert Talma

Zondag 21 aug – VanWyck

Zondag 28 aug – Silver Lake

Locatie

Dit programma vindt plaats in de Tuin. Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is Tolhuisweg 3.

Zomer in de Tuin
Beleef een inspirerende zomer met een boordevol programma in de Tolhuistuin. Met een rijk aanbod van live muziek, workshops, voorstellingen, dans en heerlijk eten, brengen we de ingrediënten voor samenzijn, bewonderen en genieten. Bekijk het programma.

 

Muziek
Buiten, Concert, Gratis

Nieuwsbrief