do 25 aug

Dit evenement vindt plaats tussen 24/08/2022 - 28/08/2022

21:15 - 23:30, Eye Filmmuseum
 

Sunsets

 

Relaxed met een drankje genieten van een zwoele zomeravond en een bijzondere film? Dat kan, want ook dit jaar zijn er weer openluchtvoorstellingen in het park bij het Eye museumgebouw. Bij zonsondergang kun je deze zomer tijdens Sunsets kijken naar films uit verschillende Eye-programma’s, zoals Previously Unreleased, Badlands, Restored & Unseen en Eye Classics.

10 jaar geleden opende Eye zijn deuren aan het IJ, en waar beter vier je dat dan in de buitenlucht bij zonsondergang. Tijdens Sunsets kun je kijken naar klassiekers en nieuwe films, met als openingsfilm Boy (2010, Taika Waititi) uit Nieuw-Zeeland en uit de serie Restored & Unseen de gloednieuwe restauratie van Karakter (1997, Mike van Diem) met voorafgaand een Q&A met de tweevoudig Oscarwinnende regisseur. Verder presenteert Eye Classics Beau travail (1999, Claire Denis) en kozen we uit de Eye-serie Badlands debuutfilm Donnie Darko (2001, Richard Kelly). We sluiten Sunsets af met een voorpremière van Boiling Point (2021, Philip Barantini).

De films worden geprojecteerd op een scherm van 5 x 12 meter en worden voorzien van een kort voorprogramma.

Praktische informatie
Toegang is op basis van reservering via eyefilm.nl voor maximaal 4 personen. Met een reservering ben je dus zeker van een plaats. Je krijgt een stoel en een koptelefoon, je kunt geen eigen stoel meenemen. Bij slecht weer wordt op de dag zelf besloten of de voorstelling doorgaat. We sturen dan een mailing naar de mensen die hebben gereserveerd.

Programma
Wo 24 aug Boy (MovieZone)
Do 25 aug Karakter (Eye Classics)
Vr 26 aug Beau travail (Restored & Unseen)
Za 27 aug Donnie Darko (Badlands)
Zo 28 aug Boiling Point (voorpremière)

 

Film
Buiten, Festival, Gratis
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief