zo 15 okt

11:00 - 11:45, Zonnehuis
 

‘t Zonnehuis op z’n kop: Dirk Scheele: In Holland Staat Een Huis (2+) – ochtendvoorstelling

 

Hoewel ‘bij mij thuis’ voor ieder kind een andere betekenis heeft, zijn Dirks huis-, tuin- en keukenliedjes voor iedereen herkenbaar. Vanuit zijn eigen huisje zingt en vertelt hij de leukste verhaaltjes voor de allerkleinsten, waarbij ook oudhollandse liedjes voorbijkomen. Aansluitend op het Kinderboekenweekthema heeft Dirk een nieuw liedje gemaakt over verschillende thuissituaties. Zing je mee?

Dirk Scheele
Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 2-3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 60.000 abonnees. Onlangs heeft hij voor zijn inzet voor goede doelen een koninklijke onderscheiding ontvangen en is zijn complete oeuvre bekroond met de allereerste Buma Kindermuziekprijs.

 

Meer info en kaartverkoop: https://stadsherstel.nl/cultuuragenda/t-zonnehuis-op-zn-kop-dirk-scheele-in-holland-staat-een-huis-2/

’t ZONNEHUIS OP ZIJN KOP is een jeugdtheaterreeks van Stichting Stadsherstel Cultureel om jeugdtheatermakers een podium te geven en ‘t Zonnehuis toegankelijker te maken voor de buurt. Kom op de derde zondag van de maand (van oktober t/m december 2023 en maart t/m mei 2024) naar ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord voor de leukste familievoorstellingen! Fantasierijk, vrolijk en muzikaal theater voor peuters en kleuters en natuurlijk hun (groot)ouders en begeleiders. We verwelkomen elke keer een ander gezelschap!

 

Muziek, Theater
Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief