zo 14 nov

11:00 - 12:00, Zonnehuis
 

‘t Zonnehuis op z’n kop: Robbie & Roef (4+)

 

Nieuwe voorstelling in de serie ‘t Zonnehuis op z’n kop, elke maand de beste familievoorstellingen!

Robbie en Roef zijn een tweeling. Mensen met oude ogen zien dat meestal niet zo goed, maar voor de tweeling is hier geen twijfel over. Ze hebben dezelfde kleding, een geheime groet, kunnen alle twee goed fantaseren, vinden dezelfde dingen leuk en ze hebben hun eigen taal. Maar is bij tweelingen echt altijd alles hetzelfde? Op hun nieuwe avontuur trotseren ze samen voor het eerst gevaarlijke plekken zoals de leeuwentuin en het superbloedhete Saharazand. Maar de tweeling maakt ook voor het eerste kennis met elkaars verschillen.

Een avontuurlijke en fantasievolle voorstelling over verder kijken dan je neus lang is, vriendschap, verbinding én elkaar kwijt raken.

De voorstelling Robbie & Roef is gebaseerd op het nieuwe boek van de populaire prentenboekenmaakster Mylo Freeman. De voorstelling wordt geregisseerd door Urias Boerleider en geschreven door Ayden Carlo.

’t ZONNEHUIS OP ZIJN KOP is een samenwerking tussen de Janivo Stichting en Stichting Stadsherstel Cultureel. Met deze programmareeks brengen wij professioneel theater en dans voor een jong publiek.

Toegangsprijs
Regulier: € 7,50
Buurtkorting (huisvuilpas) en Vrienden Stadsherstel: € 5,-
Stadspas (groene stip): € 2,50
Prijzen zijn excl. servicekosten Eventbrite.

 

Theater

Nieuwsbrief