zo 07 mei

11:00 - 12:00, Zonnehuis
 

‘t Zonnehuis op z’n kop: Golfje zoekt zee (3+) door KRIJT

 

Bezoek elke maand de leukste familievoorstellingen tijdens ‘t Zonnehuis op z’n kop! Deze keer een voorstelling over verdwaald zijn en de weg weer terug vinden!

“Hé ga je mee?
Want Golfje zoekt de zee.
Zij bleef achter op het strand,
Nu zwerft zij door stad en land.
Dus ga je met ons mee?
Want Golfje zoekt de zee”

Golfje heeft het prima naar haar zin in de Grote Oceaan. Maar op een dag neemt de vloed haar mee en laat haar achter op het strand. Waar Golfje dan in belandt… Van een emmertje naar een hond, opgeslobberd, uitgeplast, op de grond in een grote modderpoel. Ze verdampt in een wolk, ze drupt, spoelt aan, biggelt als traan op een wang wanneer ze een zielig liedje hoort. Golfje wil terug naar huis… Welke matroos gooit haar weer overboord?

Golfje zoekt zee is een spetterende peuter- en kleutervoorstelling op rijm, over verdwaald zijn en de weg weer terugvinden. Met fijne mee-zing-waterliedjes, van varen over de baren, tot twee emmertjes water halen.

Tickets en meer informatie: https://stadsherstel.nl/cultuuragenda/t-zonnehuis-op-zn-kop-golfje-zoekt-zee-3-door-krijt/

’t ZONNEHUIS OP ZIJN KOP is een samenwerking tussen de Janivo Stichting en Stichting Stadsherstel Cultureel om jeugdtheatermakers een podium te geven en ‘t Zonnehuis toegankelijker te maken voor de buurt. Kom elke eerste zondag van de maand naar ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord voor de leukste familievoorstellingen! Fantasierijk, vrolijk en muzikaal theater voor peuters, kleuters, schoolkinderen en natuurlijk hun (groot)ouders en begeleiders. We verwelkomen elke maand een ander gezelschap!

 

Theater
Geschikt voor kinderen, Huisvuilpas, Stadspas groene stip, Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief