vr 29 apr

Dit evenement vindt plaats tussen 21/04/2022 - 22/05/2022

20:00 - 23:00, NDSM-werf
 

The Circle of Truth

 

The Circle of Truth
Een revolutionaire combinatie van theater, dans en nachtcultuur over onze verknipte relatie met de waarheid

Wat is waarheid in het post-truth tijdperk? Hoe vormen we onze mening en hoe beïnvloedbaar zijn we? Nu we door social media steeds meer in onze eigen bubbel zitten, confronteren dit soort relevante vragen van The Circle of Truth de toeschouwers met nieuwe perspectieven, voorbij hun eigen comfortabele bubbel. De nieuwe voorstelling beslaat 10.000 vierkante meter en is vanaf 14 april zes weken lang te zien op het industriële NDSM-terrein.

Een multidisciplinaire mindfuck
The Circle of Truth mixt theater, muziek, interactieve installaties, dans, beeldende kunst, opera, mime en nachtcultuur tot een multidisciplinaire mindfuck. Kunstfanaten, theatergangers, operaliefhebbers en nachtdieren: ze zijn hier allemaal op hun plek. Publiek is niet alleen toeschouwer maar wordt onverwacht onderdeel van de voorstelling die voert door het hele gebouw. Uiteindelijk mondt dit uit in de climax, het grote bal. Als inspiratie dient Michail Boelgakov’s ‘De Meester en Margarita’, een roman waarin de duivel neerstrijkt om de mens een spiegel voor te houden.

Première: vanaf donderdag 14 april zes weken te zien  (do, vr, za, zo)
Locatie: NDSM, Ms. Tarnweg, Amsterdam (let op dit is een tijdelijke ingang)
Tickets show: €45 (Language no problem), via jointhecircleoftruth.com
Food & drinks: Café Margarita, all night, met diner arrangement van 18:00-01.00 i.s.m. Amsterdamse Frisdrank Fabriek en House of Chi
Programma show: 20:00-23:00 uur (vr, za) & 19:30-22:30 (do) en 18:00-21.00 (zo)

www.jointhecircleoftruth.com

 

Theater
Performance, Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief