wo 21 dec

20:00 - 22:00, Podium Buiksloterkerk
 

Traditionele kerstsamenzang

 

De afgelopen twee jaar moesten we de kerstsamenzang missen vanwege de coronapandemie. Die hele periode was voor iedereen een moeilijke tijd. Gelukkig kan dit keer de oude traditie van een samenzang met Kerst in ere worden hersteld.

Juist tegen het jaareinde en aan de vooravond van een nieuwjaar spelen gedachten over eenzaamheid en onzekerheid over de toekomst een grote rol en is er behoefte aan samenzijn en hoop. Daarom nodigen we iedereen uit om te komen meezingen met de bekende Nederlandse kerstliederen in een feestelijk versierde Buiksloterkerk.

De muziek wordt verzorgd door het Buiksloterkoor en de (inter)nationaal vermaarde kerkorganist Victor Baena de la Torre met violiste Lisette Carlebur. Het belooft een sfeervol samenzijn te worden met na afloop vanzelfsprekend warme chocola en glühwein.

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ca. 22.00. De kerk is open vanaf 19.30 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.
De toegang is gratis!

Om echt zeker te zijn van een plek kunt u het beste een gratis kaartje reserveren via internet op https://buiksloterkerk.nl/

 

Muziek
Gratis
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief