De Werkplek

 
 

De Werkplek Amsterdam Noord: betaalbare werkplekken voor iedereen in iedere buurt!

De Werkplek biedt no-nonsense en betaalbare werkplekken om de lokale gemeenschap in elke buurt te stimuleren, waardoor de CO2-uitstoot en files afnemen en de ruimte efficiënter wordt gebruikt. Momenteel vind je ons in Amsterdam-Noord; onze missie is om uit te breiden naar elk stadsdeel in Amsterdam. Volgens het principe van de 15-minuten stad willen wij voordelige en ergonomische werkplekken aanbieden binnen 15 minuten fietsen of lopen van je woning.

Wij zijn Marion Evenhuis en Marc Redmeijer, de ondernemers achter de Werkplek. Wat kan je van ons en de Werkplek verwachten? We zijn betaalbaar, in de buurt, hebben ergonomische werkplekken en voldoende overlegruimte. Ook zijn er belcellen om te (video)bellen. We hebben naast gedeelde werkplekken een gezellige loungeloods én een keuken met koffie/thee, heerlijke drankjes en snacks; we werken zoveel mogelijk samen met lokale en duurzame ondernemers. Je kunt voor een lidmaatschap – vanaf €79 per maand-  altijd bij ons terecht. Je kiest zelf de dagen en tijden waarop jij wilt werken.

Om jouw lokale netwerk te vergroten en de buurt te verbinden organiseren wij bijvoorbeeld ook filmavonden, exposities en netwerkborrels. Ook hosten wij graag netwerkborrels en andere (kleinschalige) events die door ondernemers uit Noord worden georganiseerd.

https://www.de-werkplek.nl/

Nieuwsbrief