Manifest

Oude en nieuwe Noorderlingen, arbeiders, ambachtslieden, boeren, kunstenaars, muzikanten en ondernemers, aan alle stadsindianen! Noord is rijk aan wild, zit vol groen en heeft lef. Iemand mag het weten en allen mogen delen. Een agenda is op zijn plek in Noord, een agenda voor alles en iedereen.

Samen

Dag ego, welkom stam! Niet langer het wiel uitvinden, maar voortbouwen op stenen van anderen. Waar staan we? En wat is er nu nodig? Samen creëren we een bouwwerk, een totempaal, met uitzicht over heel Noord. Noord raakt ons en wij maken Noord!

Zelfvoorzienend

Zelforganisatie van geldstromen door leden en gevers die de kosten dragen, de agenda adopteren en durven investeren. Soepel, slim en smart. Noord is rijk, inspireert en voorziet!

Inspiratie

Ontmoeten, verbinden en delen, zo ademt Noord. Het leeft en bruist! Haar inspiratie is kostbaar, want alles en iedereen ademt dezelfde lucht. Als fiere stadsindianen maken we een trip door de cloud van Noord. Daar luisteren we naar de natuur, de dieren en de mensen.

Noord is nu

Niet praten, maar doen! Onderweg, thuis en op locatie, Noord regeert en is op afstand bestuurbaar van mond-tot-machine en andersom. Noord is open en Noord is nu. Welkom op de Noord Agenda!

Ramen open, deuren los, sla de sloten kapot en je vleugels uit.
Trek erop uit en groet de buren!