wo 10 mrt 2021

Noordvoerders x Stemlocatie Tolhuistuin

 

Jongeren uit Noord zijn een eigen verkiezingscampagne gestart om leeftijdsgenoten naar de stembus te krijgen. Op 17 maart hebben ze een bijzondere stemervaring geregeld in stemlocatie Tolhuistuin. Met een muzikale omlijsting met DJ’s voor de silent disco in de rij, een photo booth en winacties voor de jongeren die komen stemmen.


Wij, Noordvoerders, zijn de jonge Woordvoerders van Noord.

Wij gaan stemmen op 17 maart.

Wij doen dat met zoveel mogelijk jongeren uit Noord.Locatie: Tolhuistuin, terras, IJpromenade 2

Stemlocatie open: 07:30 – 21:00

Programma 14:30 – 20:30

Muziek – silent disco – Koptelefoon op en gaan! Voor je gaat stemmen, terwijl je in de rij staat, luister je naar sets van dope dj’s die we speciaal voor jou geregeld hebben.

Line Up

Jean Jeansen // DJ Jean Jeansen is een vertrouwde naam in het Amsterdamse clubcircuit. Als vast Onderdeel van het populaire collectief Afrolosjes zet de jonge DJ zichzelf en zijn Angolese roots op de muzikale kaart. Druk bezochte hiphop en r&b feestjes als Miracles, Single Ladies en Juice konden eerder ook al rekenen op zijn diensten. Buiten de clubavonden om heeft DJ Jean Jeansen het voorprogramma verzorgd van de Nederlandse urban koning Adje, de Nederlandse urban koningin Aisha en de grote hip-hopster uit de V.S. Tyga.

DJ Waxfiend // DJ WaxFiend is een DJ van vele kwaliteiten. Hij draait sets in Nederland, internationaal en is oprichter van het legendarische Jamrock. Speciaal voor de verkiezingsdag draait hij een mix van danshall, afro en afrohouse.

HerrieschoppR’s // HerrieschoppRs Angelo aka Devlaux & Daniël aka DaantjeB maken het leven en het stemmen deze dag een feestje. De Amsterdamse hip hop groep is verfrissend, experimenteel en zorgt voor een grote dosis creativiteit.

DJ Quintern // Voor de 25 jarige Quintern staan gezelligheid en respect bovenaan. Hij draait dancehall en afrobeat dus dat wordt sowieso gezellig. ‘We kunnen altijd lachen zolang iedereen maar mee kan lachen! Leef je mooiste leven!’

Check voor de tijden de instagram van @noordvoerders.

En verder:

Photo Booth – na het stemmen kun je in de speciale Photo Booth een foto laten maken als aandenken

Winactie – voorafgaand hebben de Noordvoerders al twee winacties op hun instagram gedaan. Maar saving best for last, kun je op 17 maart mooie prijzen winnen.

Stemlocatie

Op de verkiezingsdag zelf organiseren de jongeren een feestelijke stemervaring bij de Tolhuistuin. Samen met Stekks & kunstenares Hedy Tjin, zorgen ze dat de locatie er op en top uitziet. Met de programmeurs van Paradiso brainstormen ze over een muzikale omlijsting met DJ’s, een silent disco in de rij. Ze regelen een photo booth en winacties voor de jongeren die komen stemmen.

 
Muziek

Tolhuistuin

Een plek voor muziek, beelden, verhalen en voor heerlijk eten.

lees meer
 
 

Nieuwsbrief