A’DAM Music School

 
 

A’DAM Music School
Ben jij tussen de 10 en 21 jaar?
Kom je uit Amsterdam?
Speel je een instrument, zing, schrijf of rap je en wil je graag nog beter worden, optreden en leuke workshops volgen?
Dan is A’DAM Music School wat voor jou!

Ben jij in het bezit van De Stadspas? Dan zijn lessen bij A’DAM Music School voor jou gratis!

Wat doe je bij A’DAM Music School
Repeteren en optreden in A’DAM Toren
Je speelt in een band en werkt in één schooljaar toe naar meerdere optredens in A’DAM Toren, met als afsluiter een knallend optreden in The Loft of Sir Adam. De lessen zijn niet traditioneel: Bij ons leer je geen noten lezen maar wél spelen, en je speelt muziek die je zelf met je band uitkiest.

Met muzikanten van populaire artiesten
Tijdens de repetities krijg je les van jonge topmuzikanten. Daarnaast krijg je gastlessen van een aantal van de meestgevraagde muzikanten van dit moment, zoals de achtergrondzangeres van Ronnie Flex, de bassist van Maan en de drummer van Frenna. Zij geven je alle ins en outs over het vak en over jouw instrument.

Stadspas? No problem!
Ben jij in het bezit van de Stadspas? Ook dan kun je les bij ons volgen. Wij werken samen met het Jongerencultuurfonds, waardoor jouw lessen bij ons vergoed kunnen worden. Lees verder op de pagina Inschrijven.

Muziek maken in A’DAM Toren
Maak jij graag muziek en wil je graag samen spelen met andere muzikanten? In ons tweewekelijks bandprogramma werk je samen in een band toe naar verschillende optredens in A’DAM Toren. Ook volg je workshops, krijg je gastlessen van professionele artiesten en krijg je de kans meerdere instrumenten te spelen in de band.

Muzieklessen in jouw buurt
Heb jij de Stadspas? Dan zorgt A’DAM Music School ervoor dat je ook individuele lessen kunt volgen bij een muziekschool in jouw buurt of bij één van onze docenten. Jouw lessen worden deels door A’DAM Music School en deels door het Jongerencultuurfonds vergoed.

Nieuwsbrief