De Noordagenda is dé website voor alles wat er in Amsterdam-Noord te beleven valt op het gebied van kunst en cultuur. Activiteiten voor alle leeftijden, vaak gratis of met korting, bij jou in de buurt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

De website bestaat uit de culturele agenda en informatie over cultuurmakers en locaties. Ook is er ruimte voor artikelen, (beeld)verhalen, livestreams en podcasts.

De Noordagenda is van en voor iedereen.

Alle cultuurmakers en locaties die iets op het gebied van kunst en cultuur in Amsterdam-Noord organiseren kunnen gratis culturele evenementen op de agenda plaatsen. Klik hier om je agenda item te plaatsen.

 Coöperatie Cultuurtafel Noord

Noordagenda is een initiatief van Cultuurtafel Noord: een coöperatie uit Amsterdam-Noord waarin ruim 60 organisaties en individuen, die actief zijn op het gebied van kunst en cultuur, zich hebben verenigd.

Cultuurtafel Noord maakt zich sterk voor een bloeiend cultureel leven in het spannendste stukje van de stad. Samen bereiken wij niet alleen een brede doorsnee van inwoners van Noord, maar ook veel bezoekers van elders.

De coöperatie is in 2013 opgericht en omvat organisaties uit alle kunstdisciplines: dans, muziek, film, fotografie, theater, beeldende kunst, kunstopleidingen, podia en broedplaatsen.

De Cultuurtafel is een collectief waar overheid, bedrijven en grote evenementen gemakkelijk toegang toe hebben om de hele sector in één keer te bereiken. Omgekeerd bundelen de leden van de Cultuurtafel de krachten om gericht te lobbyen voor beleid en financiering bij overheden, fondsen en andere organisaties.

Noordagenda wordt mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van Cultuurtafel Noord en de Gemeente Amsterdam.

Klik hier voor de veelgestelde vragen.

Nieuwsbrief