NoordOogst

 
 

Bij NoordOogst houden we van lekker eten dat op een duurzame manier geproduceerd is. We zijn een stadslandbouwproject in Amsterdam-Noord dat voor iedereen toegankelijk is en waar iedereen naartoe kan komen om zich te laten inspireren om bewust met eten en duurzaam leven om te gaan.

Samen sta je sterk en daarom werken de ondernemers van NoordOogst samen met veel vrijwilligers, stagiaires en buurtbewoners. Wie die ondernemers zijn vind jeĀ hier.

Je bent bij ons ook van harte welkom voor een hapje en een drankje, je kunt bij ons vergaderen in een prachtige groene omgeving en je kunt zelfs op het terrein overnachten!

NoordOogst is een bruisende groende plek waar je kunt ontdekken, ontmoeten, ontspannen binnen alle delen van een groene en duurzame leefstijl.

Je kan bij ons niet alleen zien hoe ambachtelijke en eerlijke producten worden gemaakt en wat duurzaamheid is, er valt bij NoordOogst ook genoeg te leren en te beleven. De ondernemers organiseren regelmatig workshops, rondleidingen, proeverijen, festivals, theaterstukken en andere culturele evenementen. Kinderen kunnen spelen in de natuurspeeltuin en er kan gegeten worden van de teelt van de moesttuinen. Ook hebben we de beschikking over een kinderopvang, een trainingsstudio en een gloednieuw groen meeting-center.

NoordOogst
Meteorenweg 272
1035 RN Amsterdam

https://noordoogst.org/

 

Nieuwsbrief