OBA Banne

 
 

OBA Banne is in 2013 verhuisd naar een nieuw pand aan het Bezaanjachtplein 249. De nieuwe bibliotheek is ruim 600 m2 groot en is een moderne ruimte. De bibliotheek maakt deel uit van het Huis van de Wijk. Er zijn zowel ingangen in het winkelcentrum als aan de IJdoornlaan. OBA-leden kunnen per dag een uur gratis gebruik maken van internetpc’s in de bibliotheek, niet-leden betalen € 1,10 per 30 minuten.

De OBA biedt alle Amsterdammers plekken waar hun nieuwsgierigheid wordt geprikkeld, hun talenten tot bloei komen, zij elkaar ontmoeten en actief deelnemen aan het maatschappelijke leven.

Samen met partners, buurtinitiatieven, instellingen en bewoners werken we aan locaties waar iedereen kansen voor persoonlijke ontwikkeling heeft. Zo dragen we bij aan individuele groei en een betrokken samenleving.

Het is een unieke, openbare vrij toegankelijke plek in de stad waar Amsterdammers samenkomen,  zichzelf kunnen en mogen zijn, zich kunnen uiten en tot bloei komen. Door deze ontmoeting en kennismaking met elkaar, ontstaat er interactie en dialoog en dragen we als co-creatie platform bij aan saamhorigheid en eensgezindheid in de stad.

Nieuwsbrief