OBA Van der Pek

 
 

In deze in april 2017 geopende vestiging vindt u, naast een mooie collectie boeken, ook een horecavoorziening waar u in een huiselijke sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee kunt lezen, werken of studeren. Daarnaast biedt OBA Van der Pek een veelzijdig programma met jeugdactiviteiten, debatten en workshops.

De OBA biedt alle Amsterdammers plekken waar hun nieuwsgierigheid wordt geprikkeld, hun talenten tot bloei komen, zij elkaar ontmoeten en actief deelnemen aan het maatschappelijke leven.

Samen met partners, buurtinitiatieven, instellingen en bewoners werken we aan locaties waar iedereen kansen voor persoonlijke ontwikkeling heeft. Zo dragen we bij aan individuele groei en een betrokken samenleving.

Het is een unieke, openbare vrij toegankelijke plek in de stad waar Amsterdammers samenkomen,  zichzelf kunnen en mogen zijn, zich kunnen uiten en tot bloei komen. Door deze ontmoeting en kennismaking met elkaar, ontstaat er interactie en dialoog en dragen we als co-creatie platform bij aan saamhorigheid en eensgezindheid in de stad.

Nieuwsbrief