Treehouse NDSM

 
 

Stichting Treehouse geeft sinds 2019 startende muzikanten, (beeldende) kunstenaars, audiovisuele makers en andere creatieven een kans biedt zich maximaal op de kaart te zetten.

Treehouse NDSM is een broedplaats met ruim 100 betaalbare ateliers, een expositieruimte, een gezamenlijke kantine en een werkhal waar kunstenaars en ambachtslieden voor zichzelf en met anderen kunnen werken aan hun artistieke en zakelijke ontwikkeling.

Midden in de metropoolregio Amsterdam, op het NDSM- terrein, biedt Treehouse een plek waar vrij denken, experimenteren met kunst en cultuur en niet-commerciƫle initiatieven de ruimte krijgen om zodoende de rafelranden en tegencultuur te beschermen.

De ateliers zijn goed geschikt voor makers die weinig ruimte nodig hebben.

Treehouse vind het belangrijk dat mensen met elkaar in contact komen , netwerken , van elkaar kunnen leren en misschien zelfs uiteindelijk samen een project kunnen starten. Ook streeft het naar gezamelijke productiefacaliteiten voor gebruikers van Treehouse.

Binnen het programma Artist in Residence (AIR) krijgen binnenlandse en buitenlandse kunstenaars een beperkte tijd een container ter beschikking om een tijdelijk project uit te werken. Dit word afgesloten met een expositie waarbij ze hun werk aan het publiek tentoon kunnen stellen.

 

Nieuwsbrief