2b

 

2b is bereid het avontuur aan te gaan! Wij brengen Amsterdam samen in een bruisende mix van vermaak, kunst en cultuur.

Cultuur voor mensen door mensen. Creativiteit als gereedschap voor een betere samenleving.

2b daagt je uit!

Wie
Wij zijn een groep ervaren en gemotiveerde professionals uit de culturele sector die de ambitie hebben iets bij te dragen aan de samenleving. Wij willen onze ervaringen inzetten om iets te betekenen voor de maatschappij. Wij willen zelf groeien door andere te helpen met groeien.

Wat
Het realiseren van platform voor sociale en culturele initiatieven. Ergens waar we de mogelijkheid creëren om samen te zijn, samen te werken en samen te creëren. Een plek om het beste uit jezelf te halen. Ongeacht sociale of maatschappelijke positie in onze samenleving.

Waar
Amsterdam is onze thuis en een stad in beweging. Het is al eeuwen een dynamische stad met veel diversiteit in culturen en lagen. Wij willen deze diversiteit aan het werk te zetten voor sociale, culturele en maatschappelijke impact voor iedereen in Amsterdam.

Waarom
Wij ervaren dagelijks veel voldoening en plezier in ons werk. Wij willen een omgeving creëren waarin we kunnen laten zien dat je van participeren kunt groeien en genieten. Wij willen Mensen samen brengen in een creatieve omgeving waar wij onze kennis en ervaringen kunnen delen.

https://www.2b.amsterdam/

Nieuwsbrief