DAT!school

 

De DAT!school is een creatieve jeugdtheaterschool, waarbij je vakken krijgt die kunstzinnig, creatief en sportief zijn voor iedere leerling.

Wij geloven in de kracht van de multidisciplinaire leerlijn, waarin je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd.

De DAT!school is een plek waar je vriendschappen sluit. Hier leer je de basis van diverse disciplines, die je vervolgens jarenlang verder kunt ontwikkelen. Het is fijn om jezelf in het leven te kunnen wapenen met zelfvertrouwen, creativiteit en verhalen van anderen.

Les bij de DAT!school
Op jonge leeftijd kennismaken met theater prikkelt de fantasie, bevordert de creativiteit en zorgt ervoor dat kinderen van elkaar, zichzelf en de wereld om hen heen kunnen leren. Bij de DAT!school kunnen kinderen en jongeren zich ontwikkelen als verhalenverteller door middel van theater, film, muziek/zang en dans. Ook andere disciplines zoals mime, schrijven, fashion of spoken word worden ingezet: het ontwikkelen van veelzijdige interesses leidt tot brede talentontwikkeling en wereldwijze wezens.

De cursussen zijn breed opgezet en laten alle aspecten van de disciplines aan bod komen: van idee tot uitvoering. Er is zo ruimschoots de kans om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Aan het eind van het jaar brengen de groepen gezamenlijk een voorstelling op de planken waarin alle disciplines voorbij komen. Daarnaast zijn er elk jaar diverse workshops en projecten. De mogelijkheid om kortere cursussen (in verschillende disciplines) te volgen is ook mogelijk. Deze groepen sluiten af met een eindpresentatie.

Er zijn lesprogramma┬┤s voor verschillende leeftijdsgroepen en niveaus. De kinderen komen altijd bij leeftijdsgenootjes in de groep. Je werkt samen met leeftijdgenoten onder begeleiding van professionele docenten. Plezier, creativiteit en leren in een ontspannen sfeer staat bij de DAT!school altijd voorop!

Nieuwsbrief