Solid Ground Movement

 

Solid Ground Movement is de eerste hiphopdansschool van Amsterdam waar theater hiphop ontmoet en één van de pioniers in Amsterdam.

Onze hiphopdansschool is gevestigd in Amsterdam Noord (5 minuten vanaf centraal station), in het bruisende Tolhuistuin.

We bereiken jongeren met verschillende, culturele achtergronden en op verschillende dansniveau’s. Jongeren, van de straat, leren bij ons om zich op een artistieke manier te uiten door middel van hiphopdans.

Onze hiphopdansschool is geboren uit passie en biedt daarom een breed aanbod op het vlak van hiphop en breakdance, voor peuters, kinderen en jongeren.

Wij zijn er trots op dat onze hiphopdansschool zich hard maakt voor het overdragen van kennis van de hiphopcultuur, van generatie op generatie. Alles waarvoor wij ons inzetten, berust op een gezonde community feeling en kunnen wij alleen mogelijk maken dankzij de steun van onze samenwerkingspartners, onze dank, in verschillende delen van het land.

We vinden het belangrijk dat talent een  podium krijgt en bieden de toplaag in de hiphopdanswereld inmiddels bijna een decennium carrièremogelijkheden. Daarom organiseren we jaarlijks het Mastertraject: Een jaar durende opleiding waarmee we dansers de mogelijkheid bieden zich op artistiek vlak te ontwikkelen. Aan de hand van lessen van grote namen uit de danswereld, wordt hun talent verder uitgebreid. We geloven in de kracht van reflectie en zetten ons daarom structureel in voor onderzoek. Onze levensfilosofie luidt dan ook: You are never too young to dance!

Nieuwsbrief