ma 15 feb 2021

Podium Pop Up – Skatepark Noord

 

Podium Pop Up is een serie mini-concerten waarin musici met een verschillende achtergrond, die vanwege de crisis veel projecten zien verdampen, gezamenlijk optreden op een bijzondere locatie.

Bassist en singer-songwriter Nana Adjoa verrast samen met Julian Schneemann’s Caravan haar muzikale skatevrienden en de werknemers van Skatepark Noord met een optreden om ze een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. Ze ging daar iedere donderdag skaten, maar dit is nu vanwege covid-19 niet meer mogelijk.

Za 13 feb – Seizoen 1 Afl. 2

https://www.npostart.nl/podium-pop-up/13-02-2021/VPWON_1328940

Nana Adjoa
De Nederlands-Ghanese Nana Adjoa is zangeres en multi-instrumentalist. Haar melancholische indiepop zit vol poëtische teksten en spannende laagjes.
https://nanaadjoa.com/

Julian Schneemann
Julian Schneemann werd opgevoed door klassieke musici, maar opgeleid door jazzgrootheden en omringd door populaire cultuur. Al deze invloeden heeft Julian zich eigen gemaakt. In zijn pianospel en composities verkent hij deze diversiteit met fantasie en integriteit.
https://julianschneemann.com/

Caravan
Caravan verbindt werelden van Oost tot West en van klassiek tot jazz en volksmuziek. Syrische ud-virtuoze en vluchteling Jawa Manla, vioolfenomeen Emmy Storms, percussietovenaar Jeroen Batterink en pianist/componist Julian Schneemann; de jonge musici van Caravan gaan samen op reis, waarbij ze zich van grenzen niets aantrekken. En met al deze invloeden vertelt Caravan uiteindelijk één verhaal, als ware het een pleidooi voor de kracht van diversiteit.

 

 
Muziek
Concert, Gratis, Online
gerelateerd

Nieuwsbrief