do 25 jan

10:30 - 12:00, Zonnehuis
 

Appeltaartconcert: familievoorstelling ‘De Nachtegaal’

 

Stichting Appeltaartconcerten brengt klassiek naar mensen toe en speelt daarom in wijktheaters, buurthuizen, ouderenzorginstellingen, in het speciaal onderwijs en af en toe bij ons in ‘t Zonnehuis in Tuindorp Oostzaan.

De Nachtegaal: familievoorstelling
Na drie jaar weer terug: de sprookjesvoorstelling ‘De Nachtegaal’ voor iedereen tussen 8 en 108.
Speciaal voor Stichting Appeltaarten componeerde Monique Krüs in 2020 “De nachtegaal en de keizer”. Het is wervelende voorstelling vol kleur, humor en natuurlijk mooie muziek.
Mezzo-sopraan Karin Strobos zingt en vertelt. Ze wordt daarbij begeleid door piano, altviool en fagot.

Haal uw kleinkinderen van school! Neem uw buren mee! Na afloop is er…..Appeltaart!

De toegang bedraagt 5 euro (incl. appeltaart). Op vertoon van de groene-stip-Stadspas is de toegang gratis. Online reserveren wordt aangeraden. Resterende kaartjes zijn voor aanvang van het concert aan de deur te koop (graag contant en gepast betalen), maar op = op.

Met uw vrijwillige bijdrage aan de uitgang zorgt u ervoor dat onze concerten breed toegankelijk blijven. U kunt ook vriend worden van de Stichting Appeltaartconcerten. Kijk voor meer info op: www.appeltaartconcerten.nl

Deze serie concerten wordt mogelijk gemaakt door Stadsherstel, het Nederlands Philharmonisch Orkest, Prins Bernhard Cultuurfonds, Hannick Muziekreizen, Zadelhoff Cultuurfonds, Stadsherstel en het Kickstart Cultuurfonds.

 

Muziek
 

Delen:

Nieuwsbrief