wo 20 mrt

10:30 - 10:30, Zonnehuis
 

Appeltaartconcert: Paasmuziek van Pergolesi

 

Stichting Appeltaartconcerten brengt klassiek naar mensen toe en speelt daarom in wijktheaters, buurthuizen, ouderenzorginstellingen, in het speciaal onderwijs en af en toe bij ons in ‘t Zonnehuis in Tuindorp Oostzaan.
U kunt de Appeltaartconcerten steunen door een vrijwillige bijdrage na afloop van het concert of door Vriend te worden van de Stichting Appeltaartconcerten. Kijk voor meer info op: www.appeltaartconcerten.nl

Deze serie concerten wordt mogelijk gemaakt door Stadsherstel, het Nederlands Philharmonisch Orkest, Prins Bernhard Cultuurfonds, Hannick Muziekreizen, Zadelhoff Cultuurfonds, Stadsherstel en het Kickstart Cultuurfonds.

Programma: Paasmuziek van Pergolesi

Tijdens dit Appeltaartconcert zullen sopraan Bernet Wilms en mezzo-sopraan Katarina Hartman het Stabat Mater van Pergolesi zingen. Ze worden begeleid door het Crumble-consort. Heerlijke Paasmuziek! Na de muziek is er natuurlijk Appeltaart! De toegang bedraagt 5 euro (incl. appeltaart). Met de groene-stip-Stadspas is de toegang gratis, maar dan moet u bij binnenkomst wél uw groene-stip-Stadspas kunnen laten zien. Online reserveren wordt aangeraden. Resterende kaartjes zijn voor aanvang van het concert aan de deur te koop (graag contant en gepast betalen), maar op = op. Met uw vrijwillige bijdrage aan de uitgang zorgt u ervoor dat onze concerten breed toegankelijk blijven.

Meer info en ticketverkoop

 

Muziek
 

Delen:

Nieuwsbrief