ma 30 okt

10:00 - 12:00, Zonnehuis
 

Appeltaartconcert: Wereldpremières! Dans! Muziek!

 

Stichting Appeltaartconcerten brengt klassiek naar mensen toe en speelt daarom in wijktheaters, buurthuizen, ouderenzorginstellingen, in het speciaal onderwijs en af en toe bij ons in ‘t Zonnehuis in Tuindorp Oostzaan.

Het strijkduo OEHOE en danseres Naíma Souhaír hebben door de jaren heen een hechte samenwerking opgebouwd. Hoewel Naíma doorgaans in de hedendaagse en hiphop-dansscene werkt, heeft ze met het strijkduo OEHOE al vaak Bach en Weill geïnterpreteerd. De musici (en het publiek) staan nu voor een bijzondere uitdaging die hun horizon verbreedt: Dizzy Gheeta heeft een compositie geproduceerd voor het ensemble, inclusief een fijne geluidstrack. Daarnaast heeft Gabór Tarján een stuk gecreëerd waarin ook de musici mogen en moeten bewegen. Beide stukken beleven vandaag hun wereldpremière. U hoort óók Bach en Weill. Na het concert is er Appeltaart!

U kunt de Appeltaartconcerten steunen door een vrijwillige bijdrage na afloop van het concert of door Vriend te worden van de Stichting Appeltaartconcerten. Kijk voor meer info op: www.appeltaartconcerten.nl

Deze serie concerten wordt mogelijk gemaakt door Stadsherstel, het Nederlands Philharmonisch Orkest, Prins Bernhard Cultuurfonds, Hannick Muziekreizen, Zadelhoff Cultuurfonds, Stadsherstel en het Kickstart Cultuurfonds.

Meer info: https://stadsherstel.nl/cultuuragenda/appeltaartconcert/

Kaartverkoop: https://appeltaartconcerten.stager.co/Appeltaartconcertkaartjes/tickets

 

Muziek
Concert
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief