za 03 sep

14:00 - 16:00
 

Auditie voor het DansDemoTeam

 

Doe auditie voor het DansDemoTeam bij de DAT!school!

Op zaterdag 10 september begint de nieuwe reeks lessen van het DansDemoTeam.
De verplichte auditie voor deze cursus vindt plaats op zaterdag 3 september.

Misschien ken je het DansDemoTeam wel van optredens tijdens de Volksopera, Cinekid of in het Noorderpark. Wil je ook optreden in een hecht dansteam? Doe dan zaterdag 3 september mee met de auditie bij de DAT!school.

Klik hier voor meer informatie en meld je snel aan!

DansDemoTeam
Het DansDemoTeam traint op zaterdagmiddag onder begeleiding van docent/choreograaf Yarmill Kromhout. De leerlingen die in het DansDemoTeam zitten worden uitgedaagd in techniek, performance en niveau. Samen met je groep vorm je een hecht team, waarbij aanwezigheid van belang is. Er worden verschillende dansstijlen beoefend; van hiphop tot modern. Het DansDemoteam treedt regelmatig op; eerder was dat bijvoorbeeld in het Zonnehuis, in Pathé Noord tijdens het Cinekid Festival en op het Buikslotermeerplein. Om mee te doen met het DansDemoTeam is een auditie verplicht. Tijdens de auditie wordt bekeken of je het niveau van het DansDemoTeam aankan.

Datum: zaterdag 3 september
Tijd: 14u00 – 16u00
Locatie: DAT!school, Buikslotermeerplein 101C 1025 ET Amsterdam

Jongerencultuurfonds
Mensen met een minimuminkomen kunnen het lesgeld, of een deel hiervan, vergoed krijgen door het Jongerencultuurfonds. Het Jongerencultuurfonds vergoed maximaal € 450,- per schooljaar per kind. Vormen de kosten een belemmering en kom je niet in aanmerking voor het Jongerencultuurfonds? Neem dan persoonlijk contact op met canick@datschool.nl.

 

Cultuur, Dans, Theater
 

Delen:

Nieuwsbrief