zo 28 mei

Dit evenement vindt plaats tussen 24/05/2023 - 28/05/2023

14:00 - 15:00, Zonnehuis
 

Be Opera XL (6+) | Nationale Opera & Ballet i.s.m. het Nederlands Philharmonisch Orkest

 

Muzikale vertelling met o.a. muziek van Puccini, Verdi, Mozart, Monteverdi e.a.. Ton is 12 jaar oud en woont op zolder boven de bakkerij van zijn ouders. Hier bouwt hij hutten, schrijft hij de mooiste gedichten en… bewaart hij zijn grootste geheim. Ton is namelijk gek op opera. Maar wat als zijn klasgenoten daarachter komen?

Be Opera is een muzikale belevenis voor het hele gezin. Vol humor en drama vertelt acteur Ton Meijer over hoe het is om als kind van opera te houden en over de angst om niet voor vol aangezien te worden. Terwijl je beleeft hoe Ton de confrontatie met zijn klas aangaat, maak je kennis met onverwoestbare operafragmenten.

 

XL-VERSIE
Samen met sopraan Marijje van Stralen maakte Ton Meijer al diverse muziektheatervoorstellingen voor jong publiek. Voor Be Opera sloegen zij de handen ineen met De Nationale Opera, vanuit de gezamenlijke wens om de liefde voor opera over te brengen op een nieuwe generatie. Be Opera speelt in kleine muzikale bezetting op scholen en in theaters door het land. In ons eigen theater presenteren we een ‘XL-versie’, met een ensemble van musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Meer info: https://www.operaballet.nl/de-nationale-opera/2022-2023/be-opera-xl
Kaartverkoop: https://www.operaballet.nl/de-nationale-opera/2022-2023/be-opera-xl

 

Muziek, Theater
Concert, Educatie, Geschikt voor kinderen, Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief