vr 24 nov

Dit evenement vindt plaats tussen 05/11/2023 - 27/11/2023

12:00 - 18:00, NDSM FUSE
 

Beyond borders bound by colors

 

Editie ’23 van de expositie van de European Turkish Contemporary Artist heeft een speciale betekenis omdat de kunstenaars reflecteren op de 100ste verjaardag van de stichting van de Turkse Republiek aan de hand van de thema’s vooruitgang, identiteit en harmonie.
Van tot nadenken stemmende nieuwe media tot ingewikkelde penseelstreken, elk kunstwerk vertelt een uniek verhaal en nodigt je uit om deel te nemen aan het rijke tapijt van de Turkse cultuur terwijl de kunstenaars reflecteren op het steeds veranderende begrip zelf tegen de achtergrond van het land. Eclectische stemmen komen samen en vormen een zelf-reflecterende viering van het verleden, een wijze waardering van het heden en een hoopvolle blik op een harmonieuze toekomst.
BEYOND BORDERS BOUND BY COLORS biedt de mogelijkheid om in contact te komen met de kunstenaars en het continent te ervaren vanuit hun unieke perspectief, terwijl de verborgen verhalen worden blootgelegd die te vinden zijn in de strijd, uitdagingen en de onbezongen vreugde van de immigrantenervaring in Europa.

Kunstenaars
NEDERLAND Ahmet Helaka, Atilla Kanbir, Ayşegül Öztürk, Burhan Ersan – Gonca Yılmaz, Bülent Evren,
Canan Topaloğlu Hermans, Işık Tüzüner, İlhan Yıldırım, İlke Türkoral, Kaan Şensoy, Mustafa Şener, Nalan Tüfekçi Karagül, Nuray Ataş, Okan Akın, Saniye Bıldırcın , Serpil Kalak, Turan Öz, Yasemin Sözer, Ulaş Uygun, Yakup Karahan, Ufuk Kobaş
DUITSLAND Asuman Hasırcıoğlu, Çetin Çam, Hayrettin Ökçesiz, Kemal Balkan, Sebahattin Şen, Troyalı Hektor
BELGIË Ferit Turan, Sevim Sewe Ünal
OOSTENRIJK H. Cahit Karadana, Sinan Gültekin
FRANKRIJK Selda Soyut

Georganiseerd door Atelier Okan Akin

Opening 5 november 16:00

 

Beeldende kunst
 

Delen:

Nieuwsbrief