za 16 mrt

15:00 - 23:00, PLLEK
 

CAFÉ DE OOGST | SUKA-BUMI

 

Dit unieke culturele evenement, georganiseerd door Suka Bumi, belicht de kracht van visuele verhalen uit de Indische, Molukse, en Papua culturen. Met gratis entree nodigen we je uit om deel te nemen aan een avond vol inspiratie en creativiteit. Meld je aan op de website en ontdek hoe verhalen tot leven komen!

Over Café de Oogst
Café de Oogst is een cultureel evenement georganiseerd door Suka Bumi waarin aandacht wordt besteed aan de visuele kant van verhalen vertellen. Verhalen uit de Indische, Molukse of Papua cultuur die op verschillende manieren worden doorgegeven. Door verhalen visueel te maken worden ze vastgelegd. Verwacht een programma waar makers met verschillende expertises ons meenemen in hun proces en vertellen hoe zij zich laten inspireren door hun wortels, om te komen tot hun oogst.

Waarom?
Als je je wortels uit de grond trekt, wat zie je dan? Welke aspecten uit je wortels wil je bewaren en verzorgen? Welke laat je achter? Door dat wat je wilt bewaren te koesteren en te voeden, ontstaan er nieuwe vruchten. De oogst staat voor het zichtbare resultaat van ieders persoonlijke verhaal. Hoe ieder op een eigen manier het zaadje plant en een eigen unieke vrucht heeft gekweekt
Suka Bumi
Ontstaan vanuit de behoefte om verhalen uit de gedeelde cultuur vast te leggen en draagbaar te maken. Sukabumi betekent ‘bron van geluk’ en plaatsnaam in West-Java. Uit elkaar betekent Suka Bumi betekent ‘ik houd van de aarde’, een referentie naar de plek waar de wortels van deze verhalen zich bevindt. Café de Oogst is ontstaan vanuit de behoefte om meer werk uit te lichten van makers die hun wortels erin verwerken.

Vanaf 18:30 tot 23:00 is er de gelegenheid om te eten en na te borrelen, tickets vind je hier

 

Cultureel erfgoed
Gratis
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief