vr 26 nov

17:30 - 21:00, De Ruimte
 

DitDit-DaDa-DitDit

 

Een innige verstrengeling van diner, dans, muziek, poëzie en theater.

Een avond waarin een kakelvers seizoensgebonden diner en performances één worden. Slechts € 19,50 voor drie gangen en 12,50 voor alle optredens. Laat de kok weten als je komt!

A tight embrace of food, dance, music, (Dutch) poetry and theatre. € 19,50 for three courses and 12,50 for all the performances. An evening where a great, season based dinner and performances become one.

Reserveren via ditditdadaditdit@cafederuimte.nl

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak
Zoals altijd kookt Tim met groenten, kruiden en fruit van het seizoen en het liefst uit moestuinen in Amsterdam-Noord.

MENU
VOOR Gerookte rode bietencreme met geblakerde bloemkool en amandelen
HOOFD Aardpeerfrittata met dragon, geblakerde andijvie en met venkelzaad geroosterde pompoen en aardappel
DESSERT Misopeer met citroenroom en zonnebloempitcrumble

LINEUP:

Karel van der Eijk
Karel van der Eijk is beeldend kunstenaar. Hij staat bekend om zijn installaties waarin geluid en mechaniek vaak de basis vormen. Soms kunnen zijn installaties met een druk op de knop bewegen, dan weer worden ze bespeeld als een muziekinstrument. Dit gebeurt door het publiek of door de kunstenaar zelf.

Akim Moiseenkov
Uitvinder, componist, toetsenist, vocalist, producer Akim Moiseenkov is een duizendpoot en gebruikt vaak chaos om verhalen te vertellen, bijvoorbeeld met zijn band Stopcontact.

Strange Strangers: Into the Blue
Stress en slapeloosheid. Dat zijn de gevoelens die de dansers in Into The Blue onderzoeken en verbinden met de claustrofobische tijd waarin de mensheid is verzeild. Als toeschouwer volg je de dagcyclus van twee vrouwen die allebei lijden aan een slaapstoornis. Wat is het effect van slechte slaap op hun emotionele en fysieke functioneren? Concentratieproblemen, uitputting en ernstige verstoring van het bioritme zijn het uitgangspunt van deze prikkelbare, aangrijpende choreografie onder hoogspanning.

Danielle Huyghe en Jill Kupers dans

Edna Azulay
Edna Azulay (1995) schrijft poëzie, toneel en performt. In 2020 studeerde ze af aan de opleiding Writing for Performance aan de HKU. Met haar afstudeerwerk Een lichaam van water kan niet breken, een verzameling liefdesbrieven over liefde, identiteit, muziek, utopische verlangens, the in-between en the not-yet-here, won ze de onderzoeksprijs van de theaterfaculteit. Belangrijke thema’s in haar werk zijn queer utopieën, vervreemding, seksualiteit en verlangen.

 

Cultuur, Dans, Literatuur, Muziek, Theater
Performance
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief