do 17 aug

11:00 - 12:00, Podium Buiksloterkerk
 

Duo Brackman Le Coultre

 

In het kader van het Grachtenfestival spelen Tim Brackman en Floor Le Coultre deze ochtend een sfeervol klassiek concert.

Deze twee jonge en getalenteerde violisten ontmoetten elkaar al op jonge leeftijd bij de Academie voor muzikaal talent. Allebei studeerden ze achtereenvolgens bij Joyce Tan en Ilona Sie Dhian Ho. Na veel kamermuziek uitgevoerd te hebben in verschillende formaties ontdekten ze het uitgebreide repertoire voor twee violen van Bach, Telemann en Spohr tot Bartok, Ysaye en Prokofiev.

Tim Brackman is o.a. prijswinnaar van het Nederlands Vioolconcours Oskar Back,  Trondheim International Chamber Music Competition en International Joseph Joachim Chamber Music Competition. Hij maakt deel uit van het Brackman Trio en het Animato Kwartet waarmee hij o.a. de Kersjesprijs heeft gewonnen. Momenteel volgt hij zijn post-graduate studie bij Pavel Vernikov in Bergamo.

Floor Le Coultre is een veelgevraagd kamermusicus in verschillende ensembles zoals het Ludwig en New European Ensemble en tijdens festivals zoals het Stift Festival, Aurora Festival (voormalig Peter de Grote Festival), Festival Classic Con Brio, Easter Chamber Jam festival. Ook maakt ze deel uit van Ensemble 150, bestaande uit o.a. Daniel Rowland en Anna Fedorova.

Zie: www.timbrackman.com en www.floorlecoultre.nl

Het concert begint om 11.00 en duurt ca. een uur. De kerk is open vanaf 10.30.

Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.

De toegang is gratis.

 

Foto: Martina Zuzana Šimkovičová

 

 

Cultuur
Concert
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief